EUROPE CODE WEEK

20 Ekim 2021

Europe Code Week, programlama ve diğer teknolojik aktiviteler yoluyla yaratıcılığı, problem çözmeyi ve iş birliğini teşvik eden bir taban hareketidir. Tüm Dünyada 5-20 Ekim tarihleri arasında eş zamanlı gerçekleştirilen bu etkinlikte Maya Okulları olarak biz de yer aldık.
“Nasıl kodlama yapılacağını öğrenmek, öğrencilerimizin dijital olarak yetkin bir toplumun ön cephelerinde yer almasını sağlayacak, çevrelerindeki dünyayı daha iyi anlamalarına yardımcı olacak ve hem kişisel hem de mesleki yaşamlarında başarılı olma şanslarını artıracaktır.”
Maya Okulları olarak bizler de “Europe Code Week” etkinliğine farklı tema ve araçlarla katıldık, çalışmaları tamamlayan öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar.
Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1.Sınıflar : Minik Parmaklar Kodla-MAYA