ENGELSİZ YAŞAM İÇİN 3D MODELLEME!

03 Aralık 2020

“Engelsiz Yaşam İçin 3 Boyutlu Modelle!” temalı üç boyutlu modelleme yarışması, ortaokul ve lise öğrencilerinin üç boyutlu modelleme becerilerini geliştirmek ve üç boyutlu baskı sürecindeki farkındalıklarını arttırmak için ODTÜ Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TBM) tarafından gerçekleştirilen ödüllü bir yarışmadır. Katılımcılar, engelsiz yaşama destek için günlük hayatımızdan bir olay/olgu/konu bağlamında belirledikleri probleme, üç boyutlu model tasarımı yaparak çözüm sunulmaktadır.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ODTÜ Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma merkezinin düzenlediği “Engelsiz Yaşam için 3 Boyutlu Modelle” yarışmasına okulumuz 5.sınıf öğrencileri Asya Atılgan, Ada Pekel, Göktuğ Tokgöz ve Gözde Yılmaz Tinkercad programında tasarladıkları 3 boyutlu ürün tasarımlarıyla katıldılar. Öğrencilerimiz engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak, onlara engelsiz bir yaşam sağlayacak tasarımlarıyla yarışmada finale kaldılar.
Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ENGELSİZ YAŞAM İÇİN 3D MODELLEME! ENGELSİZ YAŞAM İÇİN 3D MODELLEME!