Education & Adventure Camp Da Vinci Kampı

04 Şubat 2019

Maya Okulları öğrenci ve öğretmenleri 19-24 Ocak 2019 tarihleri arasında Türkiye’nin ilk ve tek matematik müzesi "Tales Matematik Müzesi" danışmanlığında “Education&Adventure Camp Da Vinci” adıyla Türkiye’nin en büyük sömestr kampına katıldı. Kamp programı matematiği soyut halden somut hale getirerek uygulamalarını, problem çözme ve keşfetme becerilerini geliştirmeyi hedefleyen bir içerikle hazırlanmıştır. Matematik müzesi ve atölye çalışmalarından, IQ Center Bilim müzesine, bilim atölyelerinden Geometri ile ilgili çalışmalara, göz yanılmaları- illüzyon sunumlarından çok yönlü spor ve sanat aktivitelerine, eğlenceli macera yarışmalarından unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarına kadar bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Kamp süreci öğrencilerimizin güvenli bir ortamda eğitim- öğretim ve motivasyon deneyimi edinmelerine, yeni dostluklar kurma ve yeni ilgi alanları keşfetmelerine, aileden uzakta kendi sorumluluklarını alarak grup halinde yaşama yeteneklerini geliştirmelerine olanak sundu. Katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.