Dünyayı Değiştiren Kadınlarımız

09 Mart 2019

Varlıklarıyla bulundukları her yeri aydınlatan, dokundukları her şeye anlam katan, kardeş, eş, anne, anneanne, babaanne, teyze, hala, dost hayatın içinde aldıkları her rolü layıkıyla yerine getiren yanımızda olmasını hep istediğimiz, en çok özlediğimiz değerli kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak ve kadının emeğini, zarafetini, üretkenliğini sergilemek amacıyla Maya Okullarında geleneksel olarak gerçekleştirilen sergimizi bu yıl da izleyicilerin beğenisine sunduk. Okulumuz öğretmenleri, çalışanları, velileri ve öğrencilerimizin el emeklerinden oluşan çalışmalarını (resim, el sanatları, seramik, heykel, resim, ebru, batik, grafik sanatları, fotoğraf vb) büyük bir sevinç ve gururla sergiledik. Sergimizin açılışı Ressam Sn. Hüseyin Macar’ın teşrifleriyle gerçekleştirildi. Okulumuz görsel sanatlar zümresinin değerli öğretmenleri Sn. Emine Tunçay, Sn. Ebru Uraz, Sn. Yasemen Atlay tarafından düzenlenen sergimize katılım gösteren kıymetli katılımcılarımıza ilgi, iş birliği ve çok kıymetli katılımları için teşekkür ediyor, kadınlar günlerini yürekten kutluyoruz.