Dünya Su Gününde Su İçin El Ele

22 Mart 2019

Okulumuzda 22 Mart Dünya Su Gününde tüm sınıflar düzeyinde “suyun önemi ve su kaynaklarının bilinçli kullanımı” ile ilgili etkinlikler ve pano çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Mayalı Öğrenciler Dünyadaki su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması yönünde gerçekleştirdikleri beyin fırtınası temelli etkinlik ve sunumlar sonrasında tüm sınıflar düzeyinde grup etkinlikleri ile ilgili afiş çalışmaları ile okul panolarını donattılar. Gezegenimizde giderek büyüyen temiz su sorununa dikkat çekmek, içilebilir su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması konusunda somut adımlar atılabilmesi yönündeki önerileri ile sınıf içi sunumlar yapan Mayalı Öğrenciler bu hassas konuda “İsraf Etme Suyu, Temiz Su İçme Şansını Koru” sloganı etrafında anlamlı çalışmalar gerçekleştirdiler. Su kaynaklarını kirletmenin de suyu israf etmek olduğuna yapılan vurgu ile suyu kirletmemek adına insanların kaçınmaları gereken davranışlar üzerine paylaşımlarda bulundular.

Dünya Su Gününde Su İçin El Ele Dünya Su Gününde Su İçin El Ele Dünya Su Gününde Su İçin El Ele Dünya Su Gününde Su İçin El Ele Dünya Su Gününde Su İçin El Ele Dünya Su Gününde Su İçin El Ele