Dünya Pi Günü Etkinliklerimiz

14 Mart 2019

Maya Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencileri, "Dünya Pi Günü’ sebebiyle Matematik Zümresi tarafından düzenlenen Pi Sayısı pano yarışmasına katıldılar. 9 A-B-C-D-E sınıflarını temsil eden her sınıftan 3 öğrencimiz Pi sayısının özelliklerini ve Pi sayısı ile ilgili araştırmalarını içeren muhteşem panolar hazırladılar. Gün boyunca öğrencilerimiz hazırladıkları panoları sergileyip arkadaşlarına ve öğretmenlerine sundular. Sunumları değerlendiren öğretmenlerinin oylaması sonucu Pano yarışmasının  birincileri olan 9/D sınıfı öğrencileri CEREN TUNCA,ÖYKÜ KARABULUT, SUNAY ÇAĞAN ŞİMŞEK pi sayısı hakkında yaptıkları mini anket yarışması ile en çok oy alan öğrencilerimiz oldu. Pano yarışması ardından okulumuzun konferans salonunda panoları gezen tüm öğrencilerimizin katıldığı ‘’Pi  hakkında ne biliyoruz?’’  kahoot yarışması düzenlendi ve Matematik Zümresi tarafından hazırlanan eğlenceli videolar izlendi. Kahoot yarışmasının birincileri NAZLI SAĞLAM ve NEHİR ÇEKİÇ oldu. Etkinliklerimizde görev alan tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Dünya Pi Günü Etkinliklerimiz Dünya Pi Günü Etkinliklerimiz Dünya Pi Günü Etkinliklerimiz Dünya Pi Günü Etkinliklerimiz