Dönem Sonu Etkinlikleri ve Karne

25 Ocak 2019

Karne heyecanına az bir süre kala, son haftayı keyifle geçirmek üzere İncek Yerleşkemizde birbirinden güzel etkinlikler hazırlandı. Her güne bir etkinlik sığdırdığımız bu süreçte öğrencilerimiz son haftayı iple çektiler. Sinema saatinden, Tema Şenliğine; Tiyatro gösteriminden Sportif Turnuvalara; Salvador Dali’nin birbirinden güzel resimlerini boyadıkları Görsel Sanatların açık dersinden, heyecan verici zamanlar yaşadıkları Takım Oyunlarına;  dansa doyduğumuz Just Dance’den,  enstrümanlarıyla harikalar yaratan öğrencilerimizin Dönem Sonu Konserine, Çocukluğun unutulmayan anlarından biri olan Geleneksel Çocuk Oyunları’na kadar çok sayıda etkinlik öğrencilerimizin son haftayı keyifle geçirmesini sağladı.
Ve karne günü! Öğrencilerimiz büyük bir heyecan içerisinde karnelerini almak için dönemin son günü okula geldiler. Harika bir kahvaltıda buluşarak güne güzel başladılar. Ana sınıflarımız ve 1.sınıflarımız bu unutulmaz an için konferans salonuna geçerken, diğer kademelerimiz sınıflarında beklediler. Sınıf öğretmenleri, merakla bekleyen öğrencilerimize karnelerini dağıttılar ve bu güzel anlar için fotoğraf çekinerek birlikte tarihe bir hatıra bıraktılar.
Öğrencilerimize sağlıklı, huzur dolu iyi tatiller dileriz.