DİJİTAL ÇAĞ!

07 Mayıs 2021

Dijital Çağ’da teknoloji her geçen gün insan hayatında önemli bir yer almaktadır.  Bilgi ve birikimler bilim dünyasında inanılmaz işlere imza atmaktadır. Bizler de Maya Okulları olarak Bilim-Bilişim alandaki gelişmeleri yakından takip ediyor, teorik bilginin yanında deneysel çalışmalara yer veriyoruz. Bu çalışmalarımızı desteklemek amacıyla da alan uzmanlarını Tam Benlik derslerimize konuk olarak almaktayız. Tam Benlik Bilim-Bilişim alanı öğrencilerimiz bu hafta Sayın Cevdet Selçuk ile bir araya geldi. ERP(Kurumsal Kaynak Planlama) Sistem Yöneticisi ve Robotik Süreç Otomasyon Geliştiricisi olarak görev yapan Cevdet Bey, yapay zekâ ve arttırılmış zekâ üzerine yaptığı çalışmaları örneklerle öğrencilerimize sundu. Öğrencilerimiz bilim ve bilişim dünyasındaki son gelişmeleri tanıma ve projeler üzerine fikirler yürütme fırsatı yakaladı ve dijital dünya-İnovasyon üzerine merak ettikleri ve uzun süredir yanıt aradıkları sorularını sorma fırsatı yakaladı. Dijital tasarımlarının yanı sıra yapay zekânın gündelik yaşamdaki yeri üzerine söyleyişi yaptılar. Konuğumuz proje çalışmalarının yanı sıra kariyer gelişimiyle ilgili de öğrencilerimize yol gösterici fikirler sundu. Öğrencilerimize zaman ayırdığı ve oldukça keyifli paylaşımı - sunumu için kendisine teşekkür ederiz.

DİJİTAL ÇAĞ! DİJİTAL ÇAĞ! DİJİTAL ÇAĞ! DİJİTAL ÇAĞ! DİJİTAL ÇAĞ! DİJİTAL ÇAĞ! DİJİTAL ÇAĞ!