Destination Imagination Kuşadası'nda

01 Mart 2019

Maya Okulları Oran Yerleşkesi Destination Imagination Kulubü Öğrencileri 21-22-23-24 Şubat tarihlerinde Kuşadası/Aydın’da Destination Imagination programının Türkiye temsilcisi olan Hayal Gücüne Yolculuk Derneği tarafından gerçekleştirilen DI Ulusal Turnuva’sına katıldılar. Türkiye‘de 19 farklı ilden yaklaşık 3000 öğrencinin ve 1000 öğretmenin katıldığı Ulusal Turnuva’da okulumuz öğrencileri MONEY MATTERS takımı ile doğaçlama alanında verilen görevleri başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Diğer takımımız olan LORD OF THE GAMES takımı ise görsel sanatlar kategorisinde kendilerinden istenilen problemlere çözüm oluşturdukları görevlerini sergileyerek eğlenceli ve yaratıcı bir süreçten geçtiler. Öğrencilerimiz yaratıcılıklarını ve anlık problem çözme becerilerini gösterme fırsatı buldukları bu turnuvadan unutulmaz deneyimlerle ayrıldılar. Katılım gösteren öğrencilerimizin performanslarını takdir ediyor, destek veren öğretmenlerimiz Sn. Şennur Dursun ve Sn. Özgü Tüzün Gönenç’e teşekkür ediyoruz.

Destination Imagination Kuşadası'nda Destination Imagination Kuşadası'nda Destination Imagination Kuşadası'nda