DESTINATION IMAGINATION!

01 Mart 2020

Maya Okulları Oran Yerleşkesi DESTINATION IMAGINATION kulübü öğrencileri 27-28-29 Şubat - 1 Mart tarihlerinde Antalya’da DESTINATION IMAGINATION programının Türkiye temsilcisi olan “Hayal Gücüne Yolculuk Derneği” tarafından gerçekleştirilen DI Ulusal Turnuvasına katıldılar. Türkiye‘de farklı illerden 444 takım ve yaklaşık 3000 öğrencinin katıldığı Ulusal Turnuva’da okulumuz öğrencileri bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik uygulamalarının yanı sıra doğaçlamaya, tiyatro becerileri, yazı, proje yönetimi, iletişim, yenilikçilik, takım çalışması ve topluma hizmet alanlarında çalışmalar yapmasını sağlayan yedi görevden Scientific, Fine Arts ve Improvisational alanlarında sunumlarını sergilemiştir. “THE ENCHANTMENT OF HEROES” takımı ile doğaçlama alanında, “INVISIBLE SIX” takımı ile güzel sanatlarda ve “THAT’S MY THEORY” takımı ile de bilimsel alanda verilen görevleri başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler.  Bilimsel kategorisinde yaratıcılıklarını ve anlık problem çözme becerilerini gösterme fırsatı bulan öğrencilerimiz bu turnuvadan Türkiye 6. lığı ile ayrıldılar. Bu zorlu görevleri başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi ve kulüp öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

DESTINATION IMAGINATION! DESTINATION IMAGINATION! DESTINATION IMAGINATION!