CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ COŞKUSU

00 00 0000

Maya Anadolu- Fen ve Teknoloji Lisesi olarak Cumhuriyetimizin 98. yılını büyük bir guru ve coşkuyla kutladık. "En Büyük Eserim Cumhuriyet" temalı törenimizde bugünün gençliği yarınların geleceği olarak öğrencilerimiz oratoryo, drama, solo ve grup dansları, tek ve çok sesli koro, bando takımı gösterimleri ile Cumhuriyetimizin 98. Yılının haklı gururunu tüm izleyenlere yaşattılar. Bayramımız kutlu olsun.

CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ COŞKUSU CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ COŞKUSU CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ COŞKUSU CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ COŞKUSU CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ COŞKUSU CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ COŞKUSU CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ COŞKUSU CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ COŞKUSU