Çorbadaki Tuzumuz-Haydi Maya Boyamaya

14 Eylül 2019

Maya Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrenci ve öğretmenlerimiz Arte-Scienza Sertifika Programı ‘Çorbadaki Tuzumuz’ etkinlikleri kapsamında 14.09.2019 tarihinde Ankara-Topaklı İlköğretim okulunu boyama faaliyetlerini gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz gün boyu boyama ve destek çalışmalarında gönüllü olarak işbirliği içinde çalıştı. Toplum hizmeti çalışmaları kapsamında bir arada çalışan öğretmen ve öğrencilerimiz ortak bir hedef doğrultusunda hareket etmenin keyfini yaşadı. Hem eğlenerek hem de öğrenerek güzel anı ve kazanımlarla tamamlanan etkinliğimizde, emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize; katkı ve yardımlarından dolayı değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Çorbadaki Tuzumuz-Haydi Maya Boyamaya Çorbadaki Tuzumuz-Haydi Maya Boyamaya Çorbadaki Tuzumuz-Haydi Maya Boyamaya Çorbadaki Tuzumuz-Haydi Maya Boyamaya