Cambridge Sınavları Başarıyla Uygulandı

18 Mayıs 2019

Cambridge Üniversitesi İngiliz Dili Değerlendirme birimi tarafından hazırlanan, uluslararası geçerliliği olan ve 130 farklı ülkede 2700 merkez tarafından uygulanan, 3 milyonun üzerinde öğrencinin girdiği İngilizce sınavları, 18 Mayıs 2019 tarihinde Oran ve İncek yerleşkelerimizde eş zamanlı uygulandı.
Eylül ayında sonuçlarının duyurulacağı iki aşamalı sınavlarda öğrencilerimiz; İngilizce eğitiminin dört temel becerisi olan dinleme, okuma, yazma ve konuşma bölümlerini kapsayan eğlenceli ve motive edici bir sınavla İngilizce seviyelerini ölçme imkanı buldular. Maya Okulları olarak öğrencilerimizin; dünya çapında, büyük ölçekli sınavlara tâbi tutulmalarını önemsiyor ve gerekli buluyoruz.

Cambridge Sınavları Başarıyla Uygulandı Cambridge Sınavları Başarıyla Uygulandı Cambridge Sınavları Başarıyla Uygulandı Cambridge Sınavları Başarıyla Uygulandı