Büyük Önderimizi Saygı, Minnet Ve Şükranla Andık

10 Kasım 2020

EBEDİYETE İNTİKALİNİN 82. YIL DÖNÜMÜNDE ATA’YA SAYGI VE MİNNETLE
Topraklarımızı “vatan”, vatanımızı “bizim” yapma yolunda canını siper eden bir millete önderlik yapmış olan saygıdeğer Atamızı ebediyete intikalinin 82. Yıl dönümünde saygı, özlem ve şükranla andık.
10 Kasım 2020 Salı günü saat 09.05’te Maya Okulları İncek Yerleşkesi tonoz alanında bir araya gelen öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızla siren eşliğinde gerçekleştirilen saygı duruşunu takiben anma programları sunulmuştur. Okul müdürümüzün Atatürk’ü Anma konuşmasının ardından “Sonsuzluk ve Atatürk” konulu öğrenci şiirleri okunmuş;  Mustafa Kemal’in hayatını ve vatanımız için yaptığı ışık saçan liderliğini anlatan marşlar, oratoryolar ve dramalardan oluşan videolar tüm yerleşkelerimizde aynı anda yüz yüze eğitim için okula gelen ve derslere uzaktan erişim sağlayan öğrencilerimizle birlikte izlenmiştir. Büyük önderimizin ölüm yıl dönümünde ölümsüzlüğünü haykıran video etkinlikleri ile tüm Maya Ailesi “Atam Sen Rahat Uyu” diye seslendikleri başöğretmenimize, şavkı yarınlara vuran önderimize, ilkeleri ışığında yol alıp eserlerine sahip çıkacaklarına dair söz verdiler.
Anma programları performanslarıyla göz dolduran öğrencilerimiz, Atamızı ilke ve inkılaplarıyla yaşatacaklarına, çağdaş uygarlık hedefinde kararlılıkla ilerleyeceklerine söz vererek geleceğe dair umutlarımızı pekiştirdiler, inançlarımızı kuvvetlendirdiler.
Her daim “izindeyiz Atam” ; gösterdiğin hedeflere yılmadan kararlılıkla ilerleyeceğiz.

Büyük Önderimizi Saygı, Minnet Ve Şükranla Andık Büyük Önderimizi Saygı, Minnet Ve Şükranla Andık Büyük Önderimizi Saygı, Minnet Ve Şükranla Andık Büyük Önderimizi Saygı, Minnet Ve Şükranla Andık Büyük Önderimizi Saygı, Minnet Ve Şükranla Andık Büyük Önderimizi Saygı, Minnet Ve Şükranla Andık