Bugünün Doğruları Geleceğin İnsanını Yaratır mı?

09 Mart 2019

Maya Anadolu Lisesi rehberlik birimi çalışmaları kapsamında okulumuza davet ettiğimiz Bahçeşehir Üniversitesi Basın ve İletişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Sayın Turgay Polat 'Bugünün doğruları geleceğin insanını yaratır mı?' başlıklı semineri gerçekleştirdi. Çeşitli gazetelerde eğitimle ilgili yazılar yazan Turgay Polat, günümüzde ortaya çıkan gelecekte ise en gözde mesleklere dönüşecek alanları öğrencilerimize tanıttı, dünya üniversiteleriyle ilgili bilgiler verdi, üniversite tercihi yaparken esas alınacak temel parametreleri anlattı. Nitelikli bir üniversitede okumanın önemine vurgu yapan Polat, aynı zamanda dünyanın her tarafında çalışabilecek vizyona sahip bireyler olmanın önemine değinerek söyleşisini bitirdi. Katkı ve katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Bugünün Doğruları Geleceğin İnsanını Yaratır mı? Bugünün Doğruları Geleceğin İnsanını Yaratır mı?