BUGÜN GELECEĞE HAZIRIZ!

19 Aralık 2019

Maya Okulları olarak Ankara Eğitim Platformu Tasarım Beceri Atölyesinde öğrencilerimiz Deniz Aras GAZALCI, Aras GÜNAYDIN, Selim SUNGUR ve Arda PERÇİN ile projelerimizle yerimizi aldık. Öğrencilerimiz bu atölyede Bilişim Teknolojileri ve Yazılım derslerinde tasarladıkları projeleri Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK ve atölyeye katılan diğer katılımcılara sundu. Öğrencilerimiz Üç Boyutlu Tasarım ve Akıllı Cihaz Tasarımları kapsamında Arduino ile “Hücre”, “Akıllı Çokgenler”, “Telefon Kontrollü Vinç” ve “Mors Alfabesi” projelerinin sunumlarını yaparken katılımcılar yoğun ilgiyle onları dinledi. Öğrencilerimize ilgi ve emeklerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

BUGÜN GELECEĞE HAZIRIZ! BUGÜN GELECEĞE HAZIRIZ! BUGÜN GELECEĞE HAZIRIZ! BUGÜN GELECEĞE HAZIRIZ! BUGÜN GELECEĞE HAZIRIZ! BUGÜN GELECEĞE HAZIRIZ! BUGÜN GELECEĞE HAZIRIZ!