Bir Kadını En Güzel Bir Fotoğraf Anlatır

09 Mart 2019

“Bir kadını en güzel bir fotoğraf anlatır kıvrım kıvrım saçlarına merhamet dolanır. Bir kadını en güzel bir fotoğraf anlatır, kitap yazmaya utanırsın o fotoğraflara bakınca bildiğin tüm şiirleri kursağına saklar, bakakalırsın. Kadife bakışlı, mavi tenlerine şaşakalırsın. O fotoğrafın huzurlu kucağında uyur, ninnilerinde dolanırsın. Bir kadını en iyi bir fotoğraf anlatır ve senin çektiğin o fotoğrafa herkes hayran kalır. Tanıdığın ya da tanık olduğun bir kadının fotoğrafını çek bugün.” diyerek çıktık yola. Sevgilerini bir fotoğrafa, duygularını kağıda döken sevgili çocuklarımızla gurur duyduk, mutlu olduk. Sevginin her halinin masum her halinin şahane haline bir kez daha şahit olduk.
Maya Okulları Kadınlar Günü “Bir Kadını En Güzel Bir Fotoğraf Anlatır” konulu fotoğraf yarışmasına katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
Fotoğraf Yarışması Birincisi: Defne Karagöz  (Annesinin Fotoğrafı)
Fotoğraf Yarışması İkincisi: Berke Güntürk  (Teyze Fotoğrafı)
Fotoğraf Yarışması Üçüncüsü: Alp Arda Beriat  (Komşu Teyze Fotoğrafı)

Bir Kadını En Güzel Bir Fotoğraf Anlatır Bir Kadını En Güzel Bir Fotoğraf Anlatır Bir Kadını En Güzel Bir Fotoğraf Anlatır Bir Kadını En Güzel Bir Fotoğraf Anlatır