Bilkent Senfoni Orkestrası Eğitim Konseri

07 Şubat 2019

Maya Okulları İncek Yerleşkesi 3.sınıf öğrencilerimiz ile çalgı aletlerini tanıma ve müziğin harmonisine eşlik etme amaçlarımız doğrultusunda Bilkent Senfoni Orkestrasının “Eğitim Konserine” katıldık. Popüler film müziklerinin ve çeşitli senfoni eserlerinin seslendirildiği konser boyunca öğrencilerimiz yaşadıkları anın keyfini ve mutluluğunu yaşadılar. Senfoni orkestrasının sanatçıları müzik enstrümanları hakkında bilgi verdiler. Her bir enstrümandan çıkan büyülü sesleri öğrencilerimize dinlettiler. Öğrencilerimizin müziğe ilişkin olumlu bir tutum geliştirmelerine sağladıkları katkı için Bilkent Senfoni Orkestrasının değerli sanatçılarına teşekkürlerimizi sunarız.