BİLİŞİM GARAJI İNTERAKTİF ZİYARETİ

04 Haziran 2021

Tam Benlik Bilişim Ekibi 5. Sınıf ve Tam Benlik Bilim-Bilişim Ekibi 6. Sınıf öğrencilerimiz Bilişim Garaj’ ı interaktif olarak ziyaret ettiler.Online proje tanıtım etkinliğinde Sayın Abdullah Çekiç ve Sayın Kahraman Zengin öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimiz  Bilişim Garajındaki  projeleri gözlemleme fırsatı buldular ve projeler hakkında detaylı bilgiler edindiler. Teknoloji ve Fen Bilimlerine ekstra ilgili tam benlik ekipleri öğrencilerimizin projelere yoğun ilgisi ve hayata geçirme çalışmaları için attıkları adımlar bizler için gurur verici! Bizlere sundukları kıymetli bilgiler için konuklarımıza teşekkür ederiz.