Bilinç Hayat Kurtarır

07 Mart 2019

Afetler, insan hayatını olumsuz etkileyen maddi ve manevi kayıplara yol açan önemli olaylardır. Afetlerle ilgili en iyi önlemse bu konuda bilinçli olmaktır. Bizler de öğrencilerimizi afetler hakkında bilgi sahibi yapmak ve bu konuda bilinçli hale getirmek için rutin bir şekilde okulumuzda tatbikat yapmaktayız. İş güvenliği kapsamında ele alınan süreç için tatbikat öncesi planlama yaptık; plan çerçevesinde 07.03.2019 Perşembe günü saat 08.45-09.00 arasında “Yangın Tatbikatı” gerçekleştirdik. Sınıf sorumlusu, kat sorumlusu ve bina sorumlusu öğretmen arkadaşlarımız; yangın alarmıyla beraber sınıflarından kontrollü bir şekilde çıkan öğrencilerimizi, en yakın güvenli alanlara taşıdılar. Bu süreçte güvenli alan bilgisi, sakin ve seri bir şekilde hareket etme becerisi ve kontrollü bir kurum kültürü üzerinde durarak afetler konusunda bilgilerin içselleşmesini amaçladık. Başarılı bir süreç geçirdik. Bu konuda desteği geçen tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Bilinç Hayat Kurtarır Bilinç Hayat Kurtarır Bilinç Hayat Kurtarır Bilinç Hayat Kurtarır