BEN BUGÜN LİSELİYİM!

12 Şubat 2020

Maya Okulları İncek ve Oran Yerleşkeleri 8. sınıf öğrencilerimiz, 12 Şubat Çarşamba günü "Ben Bugün Liseliyim" etkinlikleri kapsamında Anadolu Lisemizdelerdi. Misafirlerimiz, lise gezimizin ardından, Stüdyo Çalışmalarına katılarak, 8 farklı alanda 21. yüzyıl beceri odaklı tasarımsal çalışmalarını gerçekleştirdiler. İletişim Sanatı, Medya ve İletişim, Sanat ve Tasarım, Danstüdyo, Pop-Orkestra, Asçılık ve Gastronomi, Bilgi İnovasyonu ve Proje Grubu, Sahne Sanatları gibi çeşitli alanlar bazında grup çalışmaları ile yaratıcılıklarını ortaya koydular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

BEN BUGÜN LİSELİYİM! BEN BUGÜN LİSELİYİM! BEN BUGÜN LİSELİYİM! BEN BUGÜN LİSELİYİM! BEN BUGÜN LİSELİYİM! BEN BUGÜN LİSELİYİM!