BEN ARTIK LİSELİYİM!

00 00 0000

Maya Anadolu & Fen ve Teknoloji Lisesinde 9.sınıf öğrencilerimizle  2-3 Eylül 2021 tarihleri arasında bir araya gelmenin coşku ve heyecanını yaşadık. Maske , mesafe ve hijyen koşullarına uyarak yapılandırılan oryantasyon etkinliğimizde öğrencilerimiz öncelikle branş öğretmenleriyle tanıştılar. Sınıflarında birbirlerini tanıyıp küçük oyunlar oynadıktan sonra laboratuvarlarına inip öğretmenleri eşliğinde basınç ve fil dişi deneylerini gerçekleştirdiler. Sanat ve spor etkinlikleriyle hem eğlenen hem öğrenen öğrencilerimiz "Benim İzim, Benim Sınıfım" tasarımları ile mayamıza ilk izlerini bıraktılar.

BEN ARTIK LİSELİYİM! BEN ARTIK LİSELİYİM! BEN ARTIK LİSELİYİM! BEN ARTIK LİSELİYİM! BEN ARTIK LİSELİYİM! BEN ARTIK LİSELİYİM! BEN ARTIK LİSELİYİM!