Bayrak Teması Etkinliği

26 Mart 2019

Okul öncesi öğrencilerimizle, Mart ayı temamız “Bayrak” ve farkındalık kavramımız “Saygı” başlıkları altında gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Temamız boyunca eğlendik, öğrendik, uyguladık ve paylaştık. 26 Mart 2019 Salı günü yapılan tema sonu etkinliğimizde, “engellere saygı” başlığı altında oynanan parkur oyunlarımızla  empati kuran öğrencilerimiz, “farklılıklara saygı ve bayrağa saygı” başlığı ile sanat etkinlikleri yaparak poster çalışması tasarladılar.
 Keyifle katıldıkları tema sonu etkinliğinin ardından yeni temamız “Dünya” ve farkındalık kavramımız “Barış” la ilgili yapacaklarını heyecanla bekleyip, fikir üretmeye şimdiden başladılar.