BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ 100 YAŞINDA!

12 Mart 2021

Bağımsızlığımızın yanı sıra milli birlik ve beraberliğimizin sembollerinden olan milli marşımızın kabulü 100. yılında kutlandı, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY şükran, minnet ve rahmetle anıldı. Bu anlamlı günde Maya Okulları öğrencileri yüz yüze, hibrit ve uzaktan canlı derslerde aynı anda milli marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY’un hayatını, eserlerini anlatan ders içi etkinliklere katılırken; milli marşımızın kıtalarının, satırlarının anlamlarını incelemiş ve bu husustaki farkındalıklarını artıran çalışmalara katılmışlardır. Aynı anda tek bir ses olarak İstiklal Marşımızı ekran başında, sınıf içinde ve tören alanımızda yürek birliği ile söylemişlerdir.
Maya Ailesi olarak bizlere bu gün özgürce milli marşımızı okuma imkanı yaratan başta büyük önderimiz Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY’u anıyor, aziz hatıralarının önünde saygıyla eğiliyor ve bağımsızlığımıza sahip çıkacağımıza söz veriyoruz.

BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ 100 YAŞINDA! BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ 100 YAŞINDA! BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ 100 YAŞINDA! BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ 100 YAŞINDA!