Arte Scienza ile 4 YILDA 4 KAMP

02 Ocak 2019

Maya Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerimiz, 30 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında Arte Scienza Programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz kamp programı ile mezun olacakları zamanın mesleklerine uygun becerileri ediniyor.
“Yaratıcılık ve İnovasyon” temalı etkinlikler ile katılacakları Arte Scienza Programı, Okuyan Genç, İngilizce’de Ustalık, Kişisel Gelişim Seminerleri, Sosyal Kulüp Çalışmaları, Proje Çalışmaları, Dört Yılda Dört Kamp, Toplum Hizmeti Çalışmaları, Sekiz Dönemde Sekiz 21.yy Becerisi, Bireysel Pozitif Fark Çalışmaları gibi başlıkları kapsıyor. Bu başlıklardan biri olan Dört Yılda Dört Kamp’ta öğrencilerimiz hem “Güzel Atlar Ülkesi” Kapadokya’yı ziyaret edip hem de bilgi ve keyif dolu üç gün geçirdiler.

Arte Scienza ile  4 YILDA 4 KAMP Arte Scienza ile  4 YILDA 4 KAMP Arte Scienza ile  4 YILDA 4 KAMP