Ali Kuşçu Gökbilim Merkezindeyiz

22 Mayıs 2019

Maya Okulları 1. sınıf öğrencileri 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü Ali Kuşçu Gökbilim Merkezine giderek keyifli dakikalar geçirdiler. Gezide öğrenciler, Strawbees pipetlerle yaratıcılığı geliştirme çalışmaları ve güneş saati çalışması yaptılar. Uzay sergisini gezerek, planetaryum içerisinde uzaya yolculuk yaptılar. Simülasyon 10D gösterimi, astronomi eğitimleri gibi birçok etkinlikte uzay ve uzay derinlikleri hakkında eğlenceli öğrenmeler gerçekleştirdiler. Gezide emeği geçen Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi görevlileri, yöneticilerine ve Maya Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezindeyiz Ali Kuşçu Gökbilim Merkezindeyiz Ali Kuşçu Gökbilim Merkezindeyiz Ali Kuşçu Gökbilim Merkezindeyiz Ali Kuşçu Gökbilim Merkezindeyiz