Ailem ve Ben Etkinliği ile Nitelikli Beraberlik

29 Eylül 2019

Maya Okulları Geleneksel Sınıf Günleri kapsamında 6. sınıf öğrenci ve ailelerimiz 29 Eylül 2019 Pazar günü “Ailem ve Ben” etkinliğinde buluştular. Kahvaltı ile başlayan etkinlikte öğrencilerimiz ve aileleri birbirinden eğlenceli yarışmalarda performans sergilediler. Veli ve öğrencilerimiz eğlencenin, işbirliğinin ve rekabetin doyasıya yaşandığı çeşitli parkurlarda yarıştılar. Öğrencilerimizin aileleri ve öğretmenleri ile birlikte takım olma, aidiyet ve işbirliği gibi önemli becerileri deneyimledikleri etkinlik, öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersi kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalardan oluşan serginin gezilmesi ve ödül töreni ile son buldu. Çeşitli alanlarda madalyaların ve Maya Oscarlarının sahiplerine dağıtıldığı gün sonunda öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz etkinliğe katılmış olmanın coşkusu ve güzel anılarla okuldan ayrıldılar. Bu keyifli etkinliğe katılımlarından dolayı tüm öğrenci ve velilerimize, katkılarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.