Ailem ve Ben

06 Ekim 2019

Öğrencilerimizin ve velilerimizin zihinlerinde tatlı bir tebessümle hatırlanacak bir anı bırakmak, ailelerimizi okul çatısı altında bir araya getirip nitelikli etkileşim kurmak üzere geleneksel 6. sınıflar "Ailem ve Ben" etkinliği 06 Ekim 2019 Pazar günü gerçekleştirildi. 6. Sınıf öğrenci ve velilerinin katılımıyla keyifli bir sabah kahvaltısıyla başlayan etkinlik, öğrencilerin ve ailelerin kıyasıya mücadelesiyle devam etti. Stratejileri oyunları, zeka ve güce dayalı oyunlarla ter döken yarışmacılar, okulumuzun giriş  alanında 6. Sınıf öğrencilerinin görsel sanatlar dersinde hazırladıkları ürünleri inceleyerek yorgunluklarını unuttular.
Birlik ve beraberliğin önemini bizlere bir kez daha göstererek bu etkinlikte bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan, her adımda bizden ve öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen ailelerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca bu unutulmaz yarışma ile dimağımızda muhteşem anılar bırakan 6. sınıf öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ailem ve Ben Ailem ve Ben Ailem ve Ben Ailem ve Ben Ailem ve Ben Ailem ve Ben Ailem ve Ben Ailem ve Ben Ailem ve Ben Ailem ve Ben Ailem ve Ben