9.Sınıf Öğrencilerimiz ile Hayvan Barınağı Ziyaretimiz

04 Ekim 2019

Maya  Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencilerimiz "Çorbadaki Tuzumuz" uygulaması doğrultusunda topluma hizmet çalışmalarını büyük bir azim ve şevkle sürdürüyor. Öğrencilerimiz, oluşturdukları “Hayatı paylaştığımız her canlıyı seviyoruz.” sloganından ve düşüncesinden hareketle 4 Ekim 2019 tarihinde “Hayvanları Koruma Günü” kapsamında “Mühye Çankaya Hayvan Barınağı’nı" ziyaret etti.  Bireysel sorumluluklarının bilincinde olan, toplumsal aidiyetle beraber ortaya çıkan birlikte yaşam döngüsünün geliştirilmesinde “Bizim de çorbada tuzumuz olsun” diyerek, bu özel ziyareti gerçekleştiren öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.