8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ!

06 Mart 2020

Hayatın her alanında dokunduğu her şeye anlam katan değerli kadınlarımızın ‘’8 mart kadınlar günü’ nü kutlamak amacıyla Görsel Sanatlar bölümü öğretmenlerimizin planlamaları doğrultusunda veli, öğrenci, öğretmenlerimiz ve gönüllü katılımcılarla geleneksel “Dünya Kadınlar Günü” resim ve el sanatları sergisi gerçekleştirildi. Prof. Dr Hasan Pekmezci’nin açılış konuşmasının ardından Okul yöneticilerimiz, Görsel Sanatlar Öğretmenlerimiz, Ressam Prof. Dr Hasan Pekmezci  ve Ressam Şükran Pekmezci , ilkokul öğrencilerimiz ile birlikte bu anlamlı serginin açılışını gerçekleştirdiler. Ardından Ressam Şükran Pekmezci’nin kıymetli paylaşımlarıyla konferans salonumuzda sanatı ve yaşam öyküsü, öğrencilerimiz tarafından ilgiyle dinlendi. Kıymetli paylaşımları ve saçtığı sanat ışığı ile öğrenci ve öğretmenlerimizi aydınlatan Ressam Prof. Dr Hasan Pekmezci ve Ressam Şükran Pekmezci’ye ,sergimize sağladıkları katılımlardan dolayı tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimiz sunar; her daim emeği, özeni, detaycılığı, zekasının pırıltısı, yüreğinin gücü, bitmeyen azmi, sonsuz sevgisi, annelik yüreği, naif, zarif, içten, güçlü, cesur, asil, fedakar, vefakar özellikleri ile dünyayı kucaklayan tüm kadınlarımızın gününü kutlarız.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ! 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ! 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ! 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ! 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ!