“5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz.

15 Şubat 2019

Maya Okulları geleneksel sınıf günleri etkinlikleri 5. sınıflarımızla devam ediyor. 5. sınıflar geleneksel sınıf günü olan "5’e Gidenden İyi misin?” etkinliği 11 Ocak 2019 Cuma tarihinde okulumuz konferans salonunda 5. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.
Bir günlüğüne de olsa çocuklara verdik tüm sözleri, oyunları, şarkıları. En saf, en masum, en minik halleriyle devleşirlerken sahnede, tek başlarına dünyayı gülümsetebilecek gücü gösterdiler tüm hünerleriyle. Çocuklar umudu dünyanın, gülen yüzü, yüz akı… Sevgiyle beslenen, büyüyen çocuklarımız…
Görsel Sanatlar dersi kapsamında öğrencilerimizin hünerli ellerinden çıkan resim sergisi hazırlanan kokteyl eşliğinde gezildi. Resim sergisi ve kokteylin ardından söz ve sahne yine öğrencilerimizindi. Ailelerine rakip olarak yarıştıkları bilgi yarışmaları, Türkçe ve İngilizce dramalar, dans gösterileri ve koro performansları ile izleyicilere içi ısıtan, yüzü gülümseten bir gece yaşattılar.
Okul Aile birlikteliğinin önemini bir kez daha bizlere gösteren bu etkinlikte; bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayan ve adımda desteklerini esirgemeyen ailelerimize, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bu unutulmaz gösteri ile dimağımızda muhteşem anılar bırakan 5. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

“5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz. “5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz. “5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz. “5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz. “5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz. “5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz. “5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz. “5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz. “5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz. “5’e Gidenden İyi misin?”ile Ailecek Sahnedeyiz.