4.SINIFLAR YAZAR BULUŞMASI - SIRTIMDAKİ OKYANUS

04 Mayıs 2021

4.sınıf öğrencilerimiz "MAYADOKYA" kapsamında Sırtımdaki Okyanus kitabını okudular sonrasında kitap inceleme çalışmaları yaptılar. Kitaba dair birebirinden güzel sorular hazırladırlar. Türkçe dersimizde söyleyişi yapmak üzere kitabın yazarı Sayın Serhan Kansu ve Elma Yayınevi Projeler sorumlusu Sayın Gülderen Çopur'u konuk olarak ağırladık. Serhan Kansu, yaşanmış bir olaydan esinlenerek kaleme aldığı Sırtımdaki Okyanus isimli kitabında, yavru kaplumbağa Gambi’nin bir okyanus kadar derin düşünceleriyle öğrencilerimizi buluşturdu. Öğrencilerimiz hikayenin baş kahramanı Gambi hakkında merak ettikleri soruları yazara sorma fırsatı yakaladı.

Değerli yazarımız Serhan Kansu ve Elma Yayınevi'ne öğrencilerimize zaman ayırdığı ve bu keyifli paylaşımı yaptığı için teşekkür ederiz.

BİR BAŞKA KİTAPTA BULUŞMAK ÜZERE!

4.SINIFLAR YAZAR BULUŞMASI - SIRTIMDAKİ OKYANUS 4.SINIFLAR YAZAR BULUŞMASI - SIRTIMDAKİ OKYANUS 4.SINIFLAR YAZAR BULUŞMASI - SIRTIMDAKİ OKYANUS