4.Sınıf Öğrenci Başarı İzleme Araştırması

16 Nisan 2019

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından; 4. sınıf düzeylerinde herhangi bir notlandırma olmaksızın sistemin/alınan kararların işleyişini öğrencilerin akademik çıktıları üzerinden görebilmek amacıyla okulumuzda "Öğrenci Başarı İzleme Araştırması" yapılmıştır. Türkiye genelinde 4, 7 ve 10. sınıfların dâhil olduğu değerlendirmeye okulumuz 4.sınıf öğrencileri katılmıştır.
16 Nisan 2019 Salı 09.30-10.40 zaman aralığında gerçekleştirilen Öğrenci Başarı İzleme Araştırmasında 4.sınıf öğrencilerimiz Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri alanlarından sorumlu olmuştur. Tek oturumda çoktan seçmeli gerçekleştirilen uygulamada 45 soru 70 dakikada cevaplanmıştır.
Değerlendirmeye giren tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

4.Sınıf Öğrenci Başarı İzleme Araştırması