3.Sınıflarda Spelling Bee Heyecanı

25 Mart 2019

Büyük bir heyecan ve keyifle geçen etkinlikler öğrenme motivasyonu açısından önemli bir yere sahiptir. Maya Okulları olarak öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek ve desteklemek amacıyla geleneksel olarak “Spelling Bee” yarışmaları düzenlemekteyiz. Öğrencilerimiz bu etkinliklerde İngilizce harfleri zorluk derecelerine göre heceleyerek yarışma etaplarını tamamladılar. Amerika ve İngiltere başta olmak üzere tüm dünyada düzenlenen İngilizce heceleme yarışması olan “Spelling Bee” için Mart ve Nisan ayları boyunca okulumuzda kelimelerin, hecelerin ve harflerin kıyasıya yarışına şahit olduk. "Spelling Bee" etkinliğine katılan 3. sınıf öğrencilerimizi yarışma süresince göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

3.Sınıflarda Spelling Bee Heyecanı 3.Sınıflarda Spelling Bee Heyecanı 3.Sınıflarda Spelling Bee Heyecanı 3.Sınıflarda Spelling Bee Heyecanı 3.Sınıflarda Spelling Bee Heyecanı