2.SINIFLAR TELEKOMÜNİKASYON MÜZESİNDE!

09 Mart 2020

Maya Okulları İncek Yerleşkesi 2. sınıf öğrencilerimiz; 09 Mart Pazartesi günü Türk Telekom Telekomünikasyon Müzesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz, “Medya ve İletişim” temamız kapsamında, hızla gelişen iletişim teknolojisinin tarihi boyutuna dokunma, eski teknolojik araçları  kullanma ve teknolojiyi uygulama fırsatı buldular. Müzenin uygulama salonunda birebir uygulama yapan öğrencilerimiz, iletişim alanında tarihi süreçte gerçekleşen değişimi ve gelişimi yerinde incelediler. Çeşitli iletişim araçlarını yakından görebilmek öğrencilerimizi çok etkiledi. Öğrencilerimiz adına kazanımı yüksek olan gezimiz için 2. Sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2.SINIFLAR TELEKOMÜNİKASYON MÜZESİNDE! 2.SINIFLAR TELEKOMÜNİKASYON MÜZESİNDE! 2.SINIFLAR TELEKOMÜNİKASYON MÜZESİNDE! 2.SINIFLAR TELEKOMÜNİKASYON MÜZESİNDE! 2.SINIFLAR TELEKOMÜNİKASYON MÜZESİNDE!