29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

29 Ekim 2020

“Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır.”

M. Kemal Atatürk

29 Ekim 1923’te Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ebedi başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ve tüm milli mücadele kahramanlarının diktiği fidan, bugün 97 yaşında ve ulu bir çınar olarak tüm heybeti ile karşımızda durmakta ve bizlere övünç vermektedir.

Cumhuriyet Bayramımız Tarih öğretmeni Ömer Lütfi AYDIN’ın bu güzel günün anlamına ilişkin konuşması ile yüreklerde ses bulurken, Öğrenci Meclis Başkanı Ceylin KARAHAN’ın Cumhuriyetin bizim için ne ifade ettiğini vurgulayan konuşması ile Cumhuriyetin emin ellerde oluşunun gururunu hissettirmiştir. 12. sınıf öğrencilerimizden Alara SAVAŞ’ın "Umudun Doğuşu" adlı şiiri ise duygulu anlar yaşatmıştır.

Türk ulusunun yaradılışına ve bilgisine en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetimizin 97.  yıldönümü öğrencilerimiz tarafından hazırlanan etkinliklerle çoşku ve içtenlikle kutlanmıştır.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI