23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan 2019

Maya Anadolu Lisesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 23 Nisan sabahı okulumuzda büyük bir coşku ve mutluluk ile kutladı. Öğrencilerimizin, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamış, ardından 9. sınıf öğrencilerimizin gerçekleştirdiği oratoryo, tiyatral gösteri, marşlar ve danslar eşliğinde sona ermiştir.
Maya Anadolu Lisesi olarak TBMM’nin açılışının 99.yılı sebebiyle başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ulusal mücadelede yer alan atalarımızı en derin sevgi ve saygı ile anıyor, milletimizin ve bütün dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun