21.YÜZYIL BECERİLERİ

19 Aralık 2019

Ankara Eğitim Platformunun düzenlediği 21. Yüzyıl Becerileri ve Tasarım-Beceri Atölyeleri Konferansı öncesinde Maya Okulları olarak Akıllı Projeler ve Görme Engelliler için geliştirdiğimiz barkod tasarımlarımızla okullar sergisinde yerimizi aldık. Disiplinler arası müfredatla inovatif ürünler ortaya çıkardığımız STEAM çalışmalarımızı öğrencilerimiz önemli bir platformda sunma fırsatı elde ettiler. Sn. Bakan ve Sn. PISA Direktörünün üzerinde durduğu trans disiplinlerle yapılan derslerin 21.yy becerilerine olan katkısına yönelik vurgulamalarına yönelik çalışmalara okulumuzda yer vermekten ve bu çalışmalarda yer almaktan mutluluk duymaktayız.

21.YÜZYIL BECERİLERİ 21.YÜZYIL BECERİLERİ 21.YÜZYIL BECERİLERİ 21.YÜZYIL BECERİLERİ 21.YÜZYIL BECERİLERİ