1.SINIFLARIMIZ ATAMIZIN HUZURUNDA!

28 Kasım 2019

Maya Okulları 1. sınıf öğrencilerimiz, Türkçe ve Hayat Bilgisi dersleri T-MAYA disiplinler arası bütünleşik öğretim sistemi etkinlikleri kapsamında  Atamızı ziyarete gittiler. Anıtkabir’de öncelikle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesini ziyaret ederek öğrencilerimiz Ata’larına saygı, sevgi ve hürmetlerini sundular. Öğrencilerimiz mozoleye giden Aslanlı Yol’da yürürken burada bulunan yirmi dört heykelin kuvvet ve sükûneti temsil ettiğini öğrendiler. Anıtkabir’de öğrencilerimiz Atatürk’ün kişisel eşyalarını, arabalarını, balmumu heykelini, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı canlandırmalarını da görerek tarihi bilgiler edindiler. Müzede bulunan Cumhuriyet tarihindeki önemli olayların aktarıldığı fotoğraf ve görsel anlatımları ilgiyle inceleyerek verimli bir gün geçirdiler. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

1.SINIFLARIMIZ ATAMIZIN HUZURUNDA! 1.SINIFLARIMIZ ATAMIZIN HUZURUNDA! 1.SINIFLARIMIZ ATAMIZIN HUZURUNDA! 1.SINIFLARIMIZ ATAMIZIN HUZURUNDA! 1.SINIFLARIMIZ ATAMIZIN HUZURUNDA!