1.SINIFLAR ANITKABİR GEZİSİ

14 Kasım 2019

ATAMIZIN HUZURUNDA…
1. sınıf öğrencilerimiz, Türkçe ve Hayat Bilgisi dersleri t-MAYA etkinlikleri kapsamında düzenlenen Anıtkabir gazisine katıldılar. Öncelikle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesini ziyaret ederek Maya Okulları 1.sınıfları olarak Ata’mıza saygı duruşunda bulundular. Anıtkabir’de öğrencilerimiz Atatürk’ün kişisel eşyalarını, arabalarını, Atatürk’ün balmumu heykelini, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı canlandırmalarını da görerek müzeyi ziyaret ettiler.  Gezi planı dahilinde gezi öncesi, gezi sırası ve sonrası etkinlikler yaptılar.  Keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz müzelerin insan hayatındaki önemini ve Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundaki etkisini yaşayarak öğrendiler.

1.SINIFLAR ANITKABİR GEZİSİ 1.SINIFLAR ANITKABİR GEZİSİ 1.SINIFLAR ANITKABİR GEZİSİ 1.SINIFLAR ANITKABİR GEZİSİ 1.SINIFLAR ANITKABİR GEZİSİ