19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreni

19 Mayıs 2019

Maya Anadolu Lisesi olarak "Gücümüz Gençliğimiz, Gençliğimiz Geleceğimiz" parolasıyla gerçekleştirilen  ve Gençlik Haftası etkinliklerinin dönüm noktası olan törenimizde, ülkemizin ve geleceğimizin aydınlık yarınları gençliğimizle beraber 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100.yıl dönümünde  birlikte olmanın gururunu yaşadık. Törenimizde, Şahlanış Oratoryosu, Sporcu ve Kule Geçişleri, Pop Orkestra Konseri, Modern ve Yöresel Halk Dansları ile gençliğimizin geleceğimizi sanatla, sporla, müzikle, bilimle aydınlatacağının sözü bir kez daha verilmiş oldu. Törende emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.