18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

18 Mart 2021

“Şu Boğaz Harbi nedir? Var mı ki dünyâda eşi?”

Mehmet Akif ERSOY

Gerek şanlı tarihimizde gerekse dünya tarihinde önemli bir yere sahip olan Çanakkale Zaferi; o unutulmaz savaş, dünyaya meydan okuduğumuz ve milletleri dize getirdiğimiz zaferi  kutlamak ve şehitlerimizi anmanın onurunu yaşadığımız gün, bugün!

Bu destanı yazan Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk, onun kahraman askerleri ve tüm şehitlerimizi anmak üzere Tarih öğretmeni  Ömer Lütfi AYDIN  milli hafızamızda karşılık bulan günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmasını yapmıştır.  11. sınıf öğrencilerimizden Güngör Efe ÖZKAYA aziz vatanımızın ve şehitlerimizin paha biçilmez kıymetini belirten "Dur Yolcu" adlı şiiri ile duygulu anlar yaşatmıştır. İlkokul üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz Çanakkale Türküsü eşliğinde oratoryolarını seslendirerek bu büyük zaferin ve anısının emin ellerde oluşunun gururunu hissettirmiştir.

Vatan topraklarını canları pahasına koruyan şehitlerimize minnettarız.

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ