12.Sınıflar Üniversite Hazırlık Kampında!

18 Ocak 2020

Maya Anadolu Lisesi 12.Sınıf öğrencilerimiz 18-21 Ocak 2020 tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel'de YKS maratonu sürecine devam ediyor.
Sınav hazırlık sürecinde öğretmenleri ile birlikte hem dinlenen hem öğrenen, öğrendikleri deneme sınavlarıyla ölçüp değerlendirilen öğrencilerimizin akademik kamp programı sömestr tatilinde devam ediyor. YKS programı kapsamında ilgili tüm derslerin alan öğretmenleriyle bireysel ve grup çalışmaları gerçekleştiren öğrencilerimiz rehberlik görüşmeleri ile yönlendiriliyor. Katılım gösteren sevgili öğrencilerimize başarılar diliyor, kıymetli öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

12.Sınıflar Üniversite Hazırlık Kampında! 12.Sınıflar Üniversite Hazırlık Kampında! 12.Sınıflar Üniversite Hazırlık Kampında!