10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA

Nice sevdalara değişilmeyen.
Yitirilmiş Kasımlarda açan umuttur,
Bir baştır, vazgeçilmeyen...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temelini atan büyük mimar; bize azmi, cesareti ve onuru öğreten, bugün sahip olduğumuz her şeyin yolunu açan, çağdaşlığın sembolü Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa göçüşünün 82. yıldönümü.

Ulusumuzun kurtarıcısı, laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, eşsiz devlet adamı Atatürk; 12/A sınıfı öğrencimiz Öykü Örsmen’in ve 10/A sınıfı öğrencimiz Larasu Acar’ın ödülle tescillenen kompozisyonlarıyla bir kez daha özlemle anıldı.

12/B sınıfı öğrencilerinden Mustafa Arda Asoy’un Gençliğe Hitabe’yi, 11.sınıf öğrencilerinden Güngör Efe Özkaya’nın Ata’ya Cevabı okuduğu törende, 12. sınıflarımızın hazırladığı ay-yıldız seromonisi Atatürk ilke ve devrimlerinin dün olduğu gibi bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam edeceğinin en güzel ifadesiydi.

Ölümünün 82. yılında büyük önderimizi saygı, minnet ve özlemle andık.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA